Kungshamns IF - IK Kongahälla   2-4  (0-2)

1-3   Peter Svensson
2-3   Peter Svensson
(H.Johansson)
(A.Henriksson, J.Patriksson)

Matchen hade bara varat i 5 minuter innan 0-1 kom på en markeringsmiss. Spelmässigt var det jämnt och lagen skapade ett par halvchanser var innan KIF fick en straff efter 25 minuter. Den så normalt säkre (Henke) vid elva meter slog dock bollen i fel hörn. Strax efter kom istället 0-2 till gästerna och det kändes tungt för KIF. Andra halvlek hade knappt kommit igång innan 0-3 var ett faktum och matchen var i princip avgjord. Det blev lite nerv sista kvarten när KIF lyfte fram positionerna och lyckades reducera två gånger (Svensson). Vid ställningen 2-3 och
5 minuter kvar kom 2-4, i sanningens namn hade bortalaget en hel del chanser innan att göra fler mål. Slutresultatet är inget att säga om, KIF släpper för billiga mål för att kunna ta poäng.