Grebbestads IF - Kungshamns IF   2-3  (0-1)

2-3   Anders Henriksson
-
-
(J.Arvidsson)

Första halvlek startade Grebbestad bäst och skapade ett par farliga situationer där Gotten och Janne förhindrade ett tidigt baklängesmål varsin gång. Efter en kvart kom KIF in i matchen och började ta över,
0-1 kom i minut 25 det var Henke som utnyttjade ett misstag i hemmalagets backlinje. Det var väldigt nära ytterligare mål (Öster) men resultatet stod sig till halvtid. Andra halvlek kom Grebbestad ut som ett helt nytt lag samtidigt som KIF gick ner i tempo och aggressivitet.1-1 i minut 52 och hemmalaget blev ännu mer taggat. Mittfältet ägdes nu helt av Grebbestad, 2-1 kom i minut 60 och det såg mörkt ut för KIF. Sista kvarten föll  hemmalaget tillbaka samtidigt som KIF tryckte på rejält och det osade hett kring hemmamålet. När klockan visade full tid kvitterade Johnny och det trodde de flesta kring Siljevi att det var slutresultatet men efter några övertidsminuter avgjorde
Anders Henriksson än en gång med sin skalle.
Det finns ingen rättvisa i fotboll utan det är målen som räknas,  denna gången höll fru Fortuna på KIF, grymt för Grebbestad.