(H.Johansson)
ingen ass.
(V.Lindholm)
(J.Arvidsson)
Hemmalaget startade matchen tempostarkt som väntat och tryckte på direkt. KIF hade läget under kontroll och spelade ett smart försvarsspel och redan i minut 4 utnyttjade Anders Henriksson en kontring och satte säkert 0-1(ass.Henke).Viken fortsatte att spela bra men skapade inget, det var stopp vid straffområdet. Efter 13 minuter var det dags igen, Anders var målskytt framspelad av Henke 0-2.Viken satsade rejält för en reducering och tryckte på bra, i mitten på halvleken var det ytterst nära men bollen tog i ribban och på mållinjen och ut. Strax efter var det en farlig frispark som höll på att resultera men Dirscher stod välplacerad. KIF var hela tiden farliga i kontringarna och precis innan paus var Anders tremålsskytt framspelad av Viktor. Andra halvlek var det ombytta roller, KIF var totalt överlägsna Viken i allt och gjorde nog den bästa halvleken för i år.0-4 var som ur instruktionsboken, bollen gick som på ett snöre(18 passn.) innan Fimpen nickade