Ödeborg/Stigen - Kungshamns IF   3-1  (2-1)

2-1   Anders Henriksson      (H.Johansson)
Hemmalaget kunde enkelt leda med 2-0 redan efter 12 minuter, KIF verkade inte riktigt vakna, tappade i både markeringar och närkampspel. När Anders Henriksson nickade in 2-1 trodde man att KIF skulle komma igång men det gick trögt. Ödeborg/Stigen spelade smart och planens bäste spelare Christian Fredriksson höll i taktpinnen på mittfältet. I andra halvlek startade KIF bra och skapade ett par hörnor plus att Anders Henriksson hade ett jätteläge men målvakten gjorde en bra räddning. I minut 55 hände det som var lite typiskt för matchen, hemmalaget fick en straff ur en situation som inte såg så farlig ut från början.3-1 och denna eftermiddag var över för KIF. Resten av halvleken drog sig hemmalaget