IFK Mariestad - Kungshamns IF   4-2  (1-0)

3-1   Henrik Johansson
3-2   Pontus Karlander
(V.Lindholm)
(H.Johansson)

Första halvlek dominerade KIF både spelmässigt och chansmässigt även om Mariestad hade lite kontringar så borde KIF gått till paus med en ledning. Det som istället hände var att KIF sumpade klara målchanser och dessutom gjorde tveksamma individuella insatser försvarsmässigt och gick till paus med 1-0 i baken. Andra halvlek startade med 2-0 direkt, noterbart är att KIF hade avspark! Nu spelade Mariestad resten av halvleken enbart på resultat och backade hem och spelade på kontringar. 3-0 kom på en typisk kontring när KIF försökte trycka på för att reducera. Det såg extra mörkt ut när Johnny fick sitt andra gula och blev utvisad med 20 minuter kvar att spela. Ett litet hopp tändes när Henke gjorde 3-1med en kvart kvar, när det dessutom fanns tid kvar när Pontus gjorde 3-2 fanns en kvittering inom räckhåll. Tyvärr blev det 4-2 istället, ytterligare en tveksam individuell insats av KIF. Slutligen kan man säga att KIF förlorar mer på eget grepp än att Mariestad gör det svårt för KIF.