3-1   Viktor Lindholm
(A.Henriksson)
(V.Lindholm)
(P.Karlander)

Matchen startade lite tveksamt för KIF, det var inte den där vanliga farten i spelet. Frändefors var taggade till tänderna, backade hem och satsade på kontringar. Det var just på en kontring som 0-1 kom i minut 7 ett inlägg från höger mot bortre och där fanns ingen markering. Målet blev en väckarklocka och KIF började spela riktigt bra, Frändefors målvakt gjorde några riktigt svettiga räddningar plus att avsluten ibland var lite okoncentrerade. När 10 minuter återstod orkade inte Frändefors stå emot anstormningen längre, Maisa kvitterade framspelad av Anders Henriksson. KIF var nära att gå till halvtidsvila med ytterligare något mål men 1-1 stod sig halvleken ut. Andra halvlek startade med 2-1 till hemmalaget redan i inledningen (Anders H) och nu var det KIF som tryckte på rejält för att punktera matchen. KIF hade flera heta lägen men bollen ville inte in. Det blev lite nervöst i hemmalägret när man inte lyckades göra mål på alla chanser och dessutom var Frändefors livsfarliga i kontringarna. I mitten på halvleken när KIF tryckte på som mest var Frändefors nära att få ett friläge men Maisa ordnade situationen, Frändefors ville ha det till en frilägesutvisning och ingen i KIF hade nog protesterat om så hade blivit. Spiken i kistan, 3-1 gjorde Viktor när 5 minuter återstod och då kändes det att tre poäng var säkrade. I sista minuten kom 3-2 målet för bortalaget men det var för sent. Sett till 90 minuter var segern inget att säga om men det borde
blivit en 3-4 mål ytterligare för KIF.