2-0   Viktor Lindholm
3-1   Peter Svensson
(J.Arvidsson)
(H.Johansson)
Hemmalaget startade bra och tryckte tillbaka Åmål som knappt kom över mitten första 20 minuterna, det skapades flera bra målchanser så 1-0 kom inte speciellt överraskande (Fredrik Blomster). KIF fortsatte att trycka på, 2-0 var riktigt läckert Johnny slog ett smörpass till Viktor som avslutade perfekt. Bara ett par minuter efter 2-0 målet stack Åmål upp och reducerade på ett förvånat KIF som tog alldeles för lätt på försvarsarbetet. Andra halvlek började bra med ett snabbt 3-1 mål av planens absolut bäste spelare Peter Svensson, han vet inte vad ordet trött betyder. Resten av halvleken spelade Åmål upp sig samtidigt som hemmaspelarna såg lite sega ut det var endast oförmågan att sätta bra chanser som hindrade fler bortamål plus Dirscher givetvis. Det skapades ändå en del bra målchanser för KIF även i andra halvlek så slutresultatet var inget att säga om sett till 90 minuter.