Vallens IF - Kungshamns IF  1-2  (-)

0-1   Mattias Albertsson
1-2   Rickard Maisa

KIF hade för dagen vaskat om i lagdelarna för att försöka hitta det rätta spelet, första halvlek var riktigt bra ifrån KIF man spelade rejält och tufft, varierade spelet bra ifrån kant till kant. 1-0 nickade för dagen omskolade forwarden Mattias Albertsson in efter en hörna. KIF borde gjort flera mål i första halvlek då man skapade ytterligare några riktigt vassa lägen.
Andra halvlek tryckte Vallen på kraftigt med Frank Fahler i spetsen och skapade riktigt vassa lägen, KIF stack upp i farliga kontringar så matchen böljade fram och tillbaka.
Till slut kom kvitteringen genom Fahler, en lobb i öppet mål efter att David varit långt ut, (förutom målet var David bra).
Glädjen varade inte länge i hemmalägret Maisa fixade vinstmålet på en snygg nick efter en bra slagen frispark från Viktor när det var en kvart kvar. KIF lyckades hålla undan Vallens tryck i slutet och gick vidare i DM.
Det var en jämn match där KIF drog längsta strået men borde avgjort i första halvlek.