Ödeborg/Stigen - Kungshamns IF   4-1  (1-0)

4-1  Johan Andersson

Hemmalaget startade i ett högt tempo och visade upp ett snabbt effektivt passningsspel och KIF fick finna sig i att bli kraftigt tillbakapressade. 1-0 kom redan efter 5 minuter, en tilltrasslad situation där bollen helt plötsligt låg fri och från nära håll kunde bollen slås i mål. Efter en kvart hade KIF chansen att kvittera matchen på en straffspark (Viktor fälld). Maisa fick målvakten åt ena hållet och bollen åt andra men ändå lyckades han rädda med foten. Sista kvarten på första halvlek jämnade KIF ut spelet och hade ett par riktigt bra chanser men utan resultat. Andra halvlek var inget bra spel från något håll, hemmalaget backade hem och försvarade ledningen, KIF försökte lyfta fram positionerna dock utan att skapa något direkt farligt.2-0 kom när det var 20 min. kvar, ett inlägg som nickades i mål och matchen var över, 3-0 och 4-0 gjordes ganska lättvindigt KIF orkade inte stå emot. Johan Andersson fick göra ett tröstmål till 4-1 i slutminuten.
Segern för Ödeborg/Stigen var övertygande och rättvis.