Kungshamns IF - Hogstorps IF   7-2  (3-1)

4-2   Jan Karlsson
5-2   Henrik Johansson
6-2   Viktor Lindholm
7-2   Henrik Johansson
Hemmalaget startade matchen i ett högt tempo, Hogstorp hängde inte med när KIF använde få tillslag på bollen. 1-0 kom direkt i inledningen genom Pontus Karlander, det kunde blivit flera mål första kvarten men Hogstorps målvakt höll dem kvar i matchen. Mitt i halvleken fick bortalaget en frispark som resulterade i 1-1,det kändes snopet eftersom det var första skottet på mål. Med 5 minuter kvar av första halvlek klev Anders Henriksson in i handlingen, två snabba mål gjorde att matchen kändes vunnen. Andra halvlek var en konstant press emot Hogstorps mål, trots att bortalaget inledde målskyttet var hemmasegern aldrig hotad. Målskyttar för KIF i andra halvlek var Jan Karlsson(4-2) Henrik Johansson(5-2,7-2) på straffar och
Viktor Lindholm (6-2).