IFK Strömstad - Kungshamns IF   3-2  (1-2)

1-1  Richard Maisa
1-2  Johnny Arvidsson

Ett hårt skadedrabbat KIF åkte till Strömstad. Det kunde inte börjat sämre med 1-0 till Strömstad, dessutom sparkades bollen i mål när Martin Görling hade handen på bollen !!!
KIF kvitterade genom Maisa, som tyvärr fick utgå i samband med målet. Efter kvitteringen dominerade KIF spelet. 1-2 kom på straff genom Johnny Arvidsson. I andra halvlek var spelet helt jämnt, synd bara att lagen inte fick göra upp utan domartrions ursvaga insats. 2-2 kom på en straff som bar dom tre vise männen såg. Efter en kvarts spel i andra halvlek borde Strömstads målvakt varit utvisad. Han gjorde en kanonräddning 5 meter utanför straffområdet, domarna såg inget !!!  Med kvarten kvar att spela gjorde KIF, vad alla trodde, 2-3 på en snygg nick av Peter Svensson, men det tyckte inte domarna.