(J.Mattsson)
(A.K.Hansson)
(M.Teymouri)

Matchtrupp:  1. Mattias Jansson (MV) 22. Tobias Johansson (MV) 4. Jonas Hedlund (K) 5. Marcus Broberg 6. Jimmie Larsson 8. Björn Syversen 9. Alexander Kofoed Hansson 10. Lucas Göransson 11. Jesper Mattsson 12. Jesper Lindskog 13. Anders Ralbring 15. Christian Lantz 16. Mohammad Teymouri 18. Gustav Rödström 21. Hassan Ghollami 23. Linus Nikander Hellgren

Vi gör en spelmässigt bra match hemma mot Stala, och har ett enormt bollinnehav matchen igenom. Björn startar målskyttet efter 10 minuter med en fin nick. Sen fortsätter vi att skapa mycket under en 20 minuters period, utan att göra mål. Istället kan Stala kvittera efter ca en halvtimma på en omställning, vilket kändes riktigt snopet. Vi lyckas dock åter ta ledningen genom Jesper M, som precis innan paus håller sig framme och rullar in 2-1. I andra halvlek är det inget snack om saken, utan det är Kungshamn för hela pengen.  Målen ramlar in med jämna mellanrum. Lucas gör 3-1 på ett fint frisparksmål, Alex och Jonas gör var sitt mål, och Björn som var stekhet gör ytterligare 2 mål. Vi tar därmed en komfortabel 7-1 seger efter en väl genomförd match.