(B.Syversen)
straff
(L.Göransson)

Matchtrupp:  1. Mattias Jansson (MV) 22. Tobias Johansson (MV) 3. Sebastian Roos 4. Jonas Hedlund (K) 5. Marcus Broberg 6. Jimmie Larsson 7. Nicky Andersson 8. Björn Syversen 9. Alexander Kofoed Hansson 10. Lucas Göransson 11. Jesper Mattsson Ersättare 13. Anders Ralbring 15. Christian Lantz 17. Daniel Mattsson 23. Linus Nikander Hellgren 26. Jonatan Gerrbo

För andra fredagen i rad så var det dags att möta ännu ett av topplagen i div.4 Bohuslän/Dal. Denna gång var det Herrestad som kom på besök. I första halvlek kommer vi inte alls upp i någon nivå, och Herrestad dominerar matchen totalt första halvtimman. Vi ser sega och ofokuserade ut över hela banan, och är tvåa in i varje situation. Mellan
15-20 minuten gör Herrestad både 0-1 och 0-2, och redan här känns det som matchen glider ifrån oss. Sedan efter än halvtimma blir det ett kortare spelavbrott som vi utnyttjar till att snacka ihop oss. Vi ändrar också lite i uppställningen för att ruska om lite. Sista kvarten är inte superb, men ett fall framåt iallafall. Här trycker vi även in en reducering till 1-2 genom Jesper M, och det kändes bra att få med in till paus. Till andra halvlek så är det betydligt hetare
Kungshamnsspelare som kommer ut från omklädningsrummet. Vi sätter högsta fart direkt för att hitta en kvittering. Redan i halvlekens andra minut får vi en straff, och den förvaltar Jonas H till 2-2. Sen gör vi 3-2 av bara farten en kort stund därefter genom Alexander KH. Detta mål skulle visa sig bli det sista i matchen trots lite chanser åt båda håll. Väldigt starkt av killarna att vända matchen till seger trots att vi inte var på topp. Nästa vecka väntar en ny tuff match på bortaplan mot Stala som krigar för att hänga kvar.