(M.Jansson)

Matchtrupp:  1. Mattias Jansson (MV) 3. Sebastian Roos 4. Jonas Hedlund (K) 5. Marcus Broberg 6. Jimmie Larsson 7. Nicky Andersson 8. Björn Syversen 9. Alexander Kofoed Hansson 14. Adam Mill 15. Christian Lantz 21. Hassan Ghollami
Ersättare:
 10. Lucas Göransson 11. Jesper Mattsson 12. Jesper Lindskog 13. Anders Ralbring 18. Gustav Rödström

Det blev en härlig hemmaseger med 4-0 mot Håfreström. Detta kändes riktigt bra för självförtroendet efter två sämre insatser som resulterat i förluster. Vi visade en helt annan beslutsamhet och gnista denna match. Det tillsammans med ett riktigt bra försvarsspel var grunden till segern. Redan i första halvlek stod det 4-0, efter att Björn och Alex gjort 2 mål vardera. I denna halvlek tycker jag vi är det klart bättre laget. I andra halvlek jämnar spelet ut sig, men vi kan kontrollera händelserna bra och inkassera 3 poäng.