Jesper Lindskog   25" Nicky Andersson
Lucas Göransson
Anton Benjaminsson
Markus Westerhäll     Publik: 79

0-0 blev resultatet i hemma premiären mot Vallen. Första halvlek är ganska jämn med lite mer bollinnehav för oss. Vi skapar väl ett par bra chanser, men det är allt som oftast väldigt trångt i Vallens straffområde. Vallen har ett riktigt bra frisparksläge och någon omställning som hotar. I andra får vi mer och mer tryck på våra motståndare, och vi parkerar mer eller mindre på deras planhalva. Men tyvärr saknas nycklarna att dyrka upp deras täta
välorganiserade defensiv denna kväll. Jag tycker att med det trycket vi skapar framåt i andra halvlek borde resulterat i 3p. Men så är det ibland, man måste göra mål också. Vi får nöja oss med en poäng denna match, och försöka skärpa till spelet i sista tredjedel av planen.
Alla gör en helt ok match men vi kan bättre.