Jesper Lindskog   58" Sebastian Roos
Lucas Göransson
Anders Ralbring
      Publik: 57

Andra höstmatchen var borta mot Grebbestad 2 och det var naturgräs på Siljevi som gällde. Lite ovant för oss som ej varit på annat än plastgräs på ett tag. Vi får hur som helst en smakstart på matchen när Jesper Mattsson gör 0-1 redan i minut 3. När sedan Jonas Hedlund gör 0-2 i 7:e min. så känns det riktigt bra. Men GIF kommer tillbaka och reducerar till 1-2 när vi inte är med på en retur efter en frispark. Det skall dock bli fler mål denna halvlek. Jesper Mattsson gör 1-3 i  25:e min. och 1-4 är ett självmål i 25:e min. GIF ska dock också reducera en gång till innan halvleken är över, och halvtidsresultatet blir 2-4. Vi är nöjda med det offensiva spelet i första men mindre nöjda med hur vi försvarar oss över hela banan. I den andra halvleken fortsätter vi producera chanser och mål, samtidigt som vi blir mycket bättre i försvarsarbetet. Detta resulterar i att halvleken slutar 0-4, och sammanlagt en seger med 2-8. Målskyttar i andra var 2-5 Kofoed, 2-6 Lucas Göransson, 2-7 Kofoed, 2-8 Kofoed. Härligt att kunna åka hem med 3 poäng.