Martin Pettersson
Joacim Carhed
Christoffer Persson

Publik: 54

I sista omg av DM mötte vi div.3-laget Vallen. Första 20 min är vi inte alls med i matchen, vi kommer fel i positionerna och är väldigt passiva, Vallen gör 2 mål i under denna perioden plus att vi får göra ett tidigt byte pga skada. I normala fall gör det kanske inte så mycket men då vi bara har två avbytare så blir det så klart kännbart i slutet av matchen. Efter den tröga starten kommer vi igång och de sista 25 min i första halvlek är nog den bästa perioden för oss. Här skapar vi två riktigt bra lägen men vi har inte skärpan att förvalta dem, utan 2-0 står sig till halvtid. I den andra halvleken bestämmer vi oss för att vara skärpta från start och ge det en chans att vända på steken. Tyvärr för oss så gör vi ett misstag på mitten, vilket resulterar i en snabb omställning och 3-0 i baken. Trots detta kämpar vi på och skapar ett par bra lägen i form av en frispark i stolpen och en straff som Jesper sätter till 3-1. Sista 25 min är det många trötta "kiffare" på planen men då vi ej har mer en avbytare kvar så är det bara att kämpa för en hedersam förlust. Andra halvlek är hur som helst klart godkänd.