Johan Hansson   82" Johan Hansson
Rickard Sivertsson
Albin Karlsson
Gustav Rödström     Publik: 125

Ja på något konstigt sätt lyckas vi inte få med oss tre poäng i den här matchen. Framförallt första 25 min blir en kavalkad i missade lägen och stolpträffar. Vi gör trots allt 1-0 efter en kvart genom Jesper, och då tror nog de flesta på plats att det skulle lossna, men ack vad fel vi fick. Istället tappar vi spelet sista kvarten, mycket beroende på alla byten vi bestämt innan att vi skulle göra. Tanken var att vi skulle rulla på spelare framåt för att hålla uppe tempot, då många inte orkar 90 min, men kontentan blev att det bara blev rörigt inom laget. Det här tar vi tränare på oss och försöker ta lärdom av. I ett av kanske två avslut på mål lyckas Färgelanda kvittera i 44:e min vilket kändes fruktansvärt onödigt. Men vi har en bra känsla i omklädningsrummet i halvlek och är fullt bestämda att vi ska vinna. Tyvärr blir 2:a halvlek en kopia av den första halvleken. Vi lyckas göra 2-1 genom Nurmi, fint framspelad av Filip i 65:e min, och bränner ett otal med chanser, plus ännu en boll i virket. Färgelanda skapar inte speciellt mycket i denna halvlek heller men lyckas på något sätt kvittera till 2-2 i 87:e min. Från där jag står föregås målet av en solklar frispark på Alex, som gör att alla stannar upp och väntar på signal, utom FIF spelaren som snappar upp bollen och rullar den förbi Matte. All heder åt Färgelanda men vi har bara oss själva att skylla som inte lyckas vinna den här matchen. Vi får ta nya tag mot Skärhamn på söndag.