Kortedala IF - Kungshamns IF

Denis Licina
Viktor Lundin

Publik: 65

Målet för oss denna match var att få med oss minst en poäng hem, och för att få det skulle vi ligga lågt och döda ytorna på vår egen planhalva. Vi skulle givetvis även försöka ställa om när läge gavs. I första halvlek fungerar planen väl och killarna kämpar på bra. Vi får med oss 0-0 i halvlek vilket vi var mycket nöjda med. I andra får dock Kortedala valuta för sitt stora spelövertag och tunga fotboll. Vi orkar helt enkelt inte stå upp mot dem och de lyckas göra sex mål på oss. Robin får tröst måla på slutet men vi var chanslösa i andra halvlek. Förklaringen till detta kan vara att vi har få spelare som orkar prestera i 90 min och i denna match alldeles för många borta pga. olika omständigheter. Nej den här våren har tyvärr handlat mest om sjukdomar, skador och poänglösa matcher. Nu får vi hoppas att turen vänder i höst för är alla friska så har vi ett klart okej div3 lag.

-Magnus Olsson, KIF-