Kungshamns IF - Utsiktens BK    0-1  (0-0)

Daniel Wilhemsson - Johnny Arvidsson - Viktor Olsson - Izudin Velic - Christian Öster

Andreas Öster
Jonatan Gerrbo
Anders Ralbring
Felix Hansson

Vi visste att Utsikten skulle vara ett mycket bra lag, och så visade det sig också vara. Utsikten hade ett stort bollinnehav, högt bolltempo och var mycket passningssäkra. KIF försvarade sig dock bra vilket oftast tvingade våra motståndare att ta svåra avslut. Ju längre halvleken gick kom vi bättre och bättre in i spelet och kunde gå till halvtid med 0-0. Redan i första halvlek fick Anders Henriksson utgå p.g.a. skada vilket naturligtvis försvagade KIF. Andra halvlek var den första ganska lik och efter en misslyckad rensning fick en av deras mittfältare på ett jätteskott från 20 meter som letade sig in i mål. I slutet av matchen, kanske något för sent, gick vi ner på trebackslinje och flyttade upp mer folk och lyckades skapa lite oreda i deras försvar, men Utsikten höll undan och vann helt rättvist. Ett stort plus till hela försvarslinjen samt Björn i mål, med ett extra plus till Magnus Johansson.  -F O T O-