Jonatan Gerrbo
Andreas Öster
Anders Regnell
C-J Gansing

Fyra mål framåt och sex mål bakåt. Det är mycket ovanliga siffror. Matchen var också märklig på flera sätt. Trots att vi har ett samlat försvarsspel med bra positioner där de inte får komma bakom vår backlinje så gör de ändå tre mål under den första halvleken. I stället får de komma nära vårt mål och insatser från Kungshamnsspelare i dessa situationer som inte är tillräckligt bra resulterar i baklängesmålen. Det känns som om att vi bland annat föll för långt bak med vår backlinje i den här halvleken, det hade nog varit bättre om vi hade flyttat upp backlinjen 15-20 meter för att slippa dessa situationer som uppstår nära vårt mål. Positivt med halvleken är dock att vi är lugnare i våra beslut och har ett bättre passningsspel än tidigare. Andra halvlekens första 10 minuter fortsätter i samma stil och lagen följs åt resultatmässigt med Sävedalen som det lag som hela tidningen tar ledningen och Kungshamn som kvitterar. Matchbilden ändrar dock karaktär sista halvtimmen. Bidragande orsaker till detta är förmodligen Magnus Johanssons onödiga utvisning och att vårt bränsle börjar minska avsevärt. Vi bjuder Sävedalen på stora och fel ytor och det är konstigt att motståndarna inte gör fler mål då ett stort antal mycket bra målchanser, helt fria lägen, skapas/bjuds på. Det är i besvikelsens tid dock positivt att vi lyckas göra fyra mål på bortaplan mot ett rätt så bra div.III-lag. Spelare som förtjänar beröm är