Finlandia/Pallo IF - Kungshamns IF   2-1  (2-1)

Jonatan Gerrbo
Fredrik Stjerndahl
Anders Regnell

Första halvlek i den här matchen tycker jag är uppdelad i tre delar.
Den första kvarten är Kungshamns, vi löper mycket och får tryck på motståndarna. Vi skapar genom detta några bra målchanser där vi också gör 1-0 på en hörna efter cirka fem minuter.
Det är Daniel Wilhemsson som nickar Viktor Olssons hörna i mål.
Den andra kvarten domineras av Finlandia-Pallo. De skapar några tydliga målchanser och gör också snyggt 1-1 på nick efter en knapp halvtimma. Resten av halvleken är jämn och halvtidsresultatet 1-1 speglar mycket väl bilden av första 45 minuterna.
I inledningen av andra halvlek hinner vi med att skapa ett par situationer som vi bättre behöver ta tillvara på för att kunna avgöra matcher mot sådant här motstånd. Dock gör Finlandia-Pallo det snabba och viktiga 2-1 målet efter knappt fem minuter. Efter detta producerar motståndarna flera skarpa lägen till att kunna utöka ledningen, men det dröjer till tio minuter från slutet innan 3-1 målet kommer. Dessförinnan har vi inte lyckats prestera mycket, varken i spel eller målchanser. Känslan i de senaste matcherna, inklusive den här, är att vi är nära men ändå inte. Vi saknar vissa spetsegenskaper i laget som kan avgöra och stänga matcher. Bäste spelare i Kungshamn den här matchen, där jag inte tycker att vi är förtjänta av någon poäng, är återigen den stabile, spelskicklige och